Tarkenna hakua

Kesämäen päiväkodin vanhempainryhmä

Kesämäen päiväkodin vanhempainryhmä aloitti toimintansa syksyllä 2007.

Vanhempainryhmään ovat tervetulleita kaikki lasten huoltajat. Voit tulla tapaamisiin joka kerta tai vain silloin tällöin.

Vanhempainryhmä haluaa toimia yhdessä päiväkodin väen kanssa ideoiden ja järjestäen mukavia yhteisiä tapahtumia lasten iloksi (mm. halloween-juhlat, hattujuhlat, talvitapahtuma, liikuntatapahtuma).

Vanhempainryhmässä päiväkodin arki tulee tutummaksi myös huoltajille. Tapaamisissa keskustelemme myös mieltä askarruttavista asioista.

Vanhempainryhmä on tukenut päiväkodin toimintaa mm. rahoittamalla leikkimökkejä, hankkimalla pyöriä ulkoleikkeihin, hankkimalla omenapuita. Keväällä 2013 saimme nauttia Tanssiteatteri Raatikon tanssipajasta "Katso, minä tanssi!". Myös perheiden yhteiset tapahtumat ovat olleet arvokkaita verkostoitumisen välineitä. 20.3.2015 Timo Taikuri esiintyi päiväkodissa Vanhempainyhdistyksen rahoittamana.

Toukokuussa 2018 päiväkodin lapset pääsivät retkelle Kaiturin tilalle vanhempainryhmän avulla. Hieno, helteinen retki lämminhenkiselle eläintilalle oli onnistunut päätös keväälle.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!