Tarkenna hakua

Tervetuloa Vuorokoti Rinkelin kotisivulle

Rinkeli on Kaarinan vuorohoitoa tarjoava päiväkoti, jossa hoitoa järjestetään ympäri vuorokauden maanantaista sunnuntaihin 24 tuntia vuorokaudessa. Vuorohoitoa ei kuitenkaan tarjota joulupäivänä eikä juhannuspäivänä. Aattona suljetaan klo 21.45 ja avataan tapaninpäivänä tai juhannuspäivän jälkeisenä sunnuntaina klo 5.30.

Vuorohoitoa tarjotaan molempien vanhempien vuorotyöstä tai iltaopiskelusta johtuen. Lasten hoitoajat määräytyvät vanhempien työvuorojen pohjalta, jotka ilmoitetaan viimeistään maanantaina klo 16.00 mennessä ennen tulevan seuraavan hoitoviikon alkua.  

Ensimmäiset lapset tulevat hoitoon aamulla klo 5.30. Lapset, jotka eivät jää yöhoitoon, haetaan illalla klo 21.45 mennessä. Yöhoitoon tulevat lapset tuodaan illalla viimeistään klo 21.00. Kun vanhemmat ovat olleet yötyössä, he nukkuvat seuraavana päivänä ja lapsi voi olla hoidossa tämän takia klo 16.00 asti. Näillä järjestelyillä on tavoitteena taata ensinnäkin lapselle riittävä yöuni ja selkeä päivärytmi ja mahdollistaa lasten ja vuorotyötä tekevän vanhemman yhteinen aika. 

Jos vuorohoidon tarve lakkaa tai on satunnaista, lapselle haetaan hoitopaikka muusta päivähoidosta. 

Rinkeli löytyy Viipurintieltä Kaarina-teatterin naapurista. Vaikka olemmekin melkein Kaarinan keskustassa, ympärillämme on metsää ja myös toinen leikkipihamme on metsässä. Keskustan läheisyys mahdollistaa mm säännölliset käynnit kirjastossa ja liikuntahetket Vaparissa tai keskusurheilukentällä. 

Vuorokotimme nimi ja sijainti viittaavat Karjalaan ja sieltä ovat lähtöisin myös lapsiryhmien nimet: Vunukat, Tsupukat ja Jässikät.


Hoitoajat ilmoitetaan erillisellä lomakkeella osoitteeseen: rinkeli.vuorokoti[at]kaarina.fi

 Ajankohtaista 

     

Ma 28.1. klo 14-17 esiopetus-iltapäivä tämän vuoden eskareiden vanhemmille. Tarkempi kutsu Wilmassa!

To 7.2. klo 9-11 perhetyöntekijä Anita Kosonen Rinkelissä. Tule rohkeasti keskustelemaan!

To 14.2. klo 9-11.30 mahdollisuus rekiajelulle. Taikuripoika-heppa vierailee jälleen Rinkelissä. Tervetuloa myös vapaapäiväläiset rekiajelulle!