Tarkenna hakua

Ateriapalvelu

Ateriapalvelua haetaan asiakaskortilla / Kotiin kuljetettu ateria. Ateriapalveluasiakkaan tulee täyttään asiakaskortti, jossa ilmenee henkilöja yhteystietojen lisäksi mahdollinen erityisruokavalio ja ateriantoimituspäivät. Asiakaskortti palautetaan kotihoitoon, josta se toimitetaan keittiöön. Ateriapalvelu voi alkaa asiakaskortin palautumisesta 1-2 arkipäivän kuluessa.

Kotiin kuljetettavat ateriat toimitetaan Voivalan ravitsemiskeskuksesta. Ateriakuljetusreittejä on kolme.
Kotiin kuljetetun aterian hinta on 7,50 eur / ateria.
Kuljetusateria sisältää lämpimän aterian, salaatin/ raasteen ja jälkiruoan. Keittoruoan kanssa on leipä, rasva ja satunnaisesti leikkele.

Ruokalista on kuuden viikon kiertävä lista, muutokset mahdollisia. Viikon ruokalista toimitetaan edellisen viikon perjantaina tai aterian toimittamispäivää edeltävänä päivänä.

Ateriapalvelun muutokset, mm. peruutukset tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä ma-pe klo 8:00-13.30 suoraan valmistuskeittiöön, puh. 050 373 2677 tai email  keitkaar[at]kaarina.fi. Keittiö laskuttaa jokaisesta tilatusta ateriasta, jota ei ole peruutettu.

Asiakaspalautteet pyydämme ilmoittamaan suoraan valmistuskeittiöön, Voivalan ravitsemiskeskuksen numeroon 050 373 2677 tai sähköpostitse osoitteeseen keitkaar[at]kaarina.fi.

Tarvittaessa aterian kotiin viemiseen liittyy asiakasta palvelevia valmisteluja, kuten pakkausten kansien avaamista, ruoan tai astioiden asettamista esille tms.Täytetty lomake postitetaan osoitteella:

Kaarinan kaupunki / Palvelutori Eerikki
Palveluohjaaja
PL 12
20781 Kaarina

Hakemuksen voi myös jättää Kaarinan tai Piikkiön palvelupisteisiin edelleen toimitettavaksi.

Yhteispalvelupisteiden osoite- ja aukiolotietoihin pääset tästä.