Tarkenna hakua

Perhekeskus

Verkostoituva perhekeskus tarjoaa nopeaa ja intensiivistä apua kaarinalaisille 0-25-vuotiaille lapsille, nuorille ja heidän perheilleen. Järjestämme ensimmäisen tapaamisen nopeasti, tarvittaessa jo viikon sisällä yhteydenotosta. Tapaamme perheitä sekä yhteistyötahoja joustavasti siellä, missä huoli herää. Toimimme lisäksi tarvittaessa työpareina koulun, päivähoidon tai muun yhteistyötahon rinnalla.

Perhekeskuksen palvelut

  • Vanhemmuuden tukemista perhetyön ja perheohjauksen keinoin.

  • Tilapäistä lapsiperheiden kotipalvelua. Arvio kotipalvelun tarpeesta tehdään kotikäynnillä.

  • Tehostetumpaa perheohjausta, jolloin perhetyöntekijän tai perheohjaajan työparina voi olla esim. psykologi, sosiaalityöntekijä tai toimintaterapeutti.

  • Yksilöllisiä, lyhyitä hoitojaksoja, joita toteuttaa esim. psykologi, psykiatrinen sairaanhoitaja tai toimintaterapeutti.

  • Tukea nuoren kehitykseen ja itsenäistymiseen.

  • Erilaisia toiminnallisia menetelmiä.

  • Ryhmätoimintaa yhteistyössä muiden tahojen kanssa.

Perhekeskuksen palveluista voit halutessasi tiedustella lisää sosiaalipalveluiden neuvontapuhelimesta tai suoraan perhekeskuksen henkilöstöltä.

Pyydä apua! - saat vastauksen seuraavana arkipäivänä

Pyydä apua!

Painaako mieltäsi joku kysymys, joka liittyy omaan tilanteeseesi tai perheenjäsenen, ystävän tai muun läheisen avun tai tuen tarpeeseen? Pyydä apua perhevalmentajilta klikkaamalla viereistä Pyydä apua! -nappia. Apua voi pyytää myös nimettömänä ja vastauksen saat seuraavana arkipäivänä.
Sosiaalipalveluiden neuvontapuhelin

Neuvontapuhelimen kautta asiakas saa ohjausta ja neuvontaa sosiaalipalveluihin liittyvissä asioissa.

Sosiaalipalveluita koskevat yhteydenotot ja tiedustelut arkipäivisin klo 8.30-11:30. Lue lisää >>