Tarkenna hakua

Erityistä tukea tarvitsevien lasten kerho Krossi

Kerho on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville Kaarinalaisille lapsille. Lasten ikä on 7 - 13 vuotta. Kerho toimii kouluaikana iltapäiväkerhona klo. 12–17 ja kesällä klo. 7.30–17 välisenä aikana. Kerhossa on myös kerran kuussa lauantaikerho toimintaa klo 9-15 syys-toukokuun aikana.

Kerhossa huomioidaan lapsen erityistarpeet yksilöllisesti ja tuetaan heidän kuntoutustaan. Kerhossa esimerkiksi askarrellaan, leikitään, luetaan, pelataan erilaisia pelejä sekä ulkoillaan paljon ja koulu aikoina ohjataan myös läksyjen tekemisessä. Lapset osallistuvat myös välipalan tekemiseen, leipomiseen sekä auttavat erilaisissa arjen askareissa ja myös puutarhanhoidossa omien taitojensa ja mielenkiinnon mukaan. Loka-huhtikuussa olemme tiistaisin koko iltapäivän Vaparissa jumppaamassa, pelaamassa ja leikkimässä erilaisia liikuntaleikkejä. Muuten tiistai on ulkoilupäivä ja liikumme mahdollisimman paljon puistossa ja lähiympäristössä. Tavoitteenamme on tukea lapsen sosiaalisuutta ja leikin kehitystä.

Päiväjärjestys:

  • klo 12.30–14 ulkoilu, askartelu, läksyjen tekeminen, leikki ja pelaaminen sekä mahdollisesti välipalan tekemiseen osallistuminen

  • klo 14–14.30 Välipala

  • klo 14.30–15.45 askartelu, läksyt, leikki ja pelaaminen

  • klo 15.45 Ulkoilu

Aikatauluihin voi tulla aina muutoksia, joista ilmoitamme aina erikseen mahdollisuuksien mukaan erillisessä lasten mukana kotiin jaettavassa viikkotiedotteessa

Kerhossa on töissä vastaava ohjaaja ja neljä avustajaa. Henkilökunnan määrä vaihtelee lasten hoitoisuuden mukaan.

Kerho toimii paritalossa (6 huonetta ja keittiö sekä sauna), Lähteenmäessä ja kerholla on puutarhapiha käytössä sekä lähistöllä alueen yhteinen leikkipuisto.