Tarkenna hakua

Palvelutorin tilavaraukset

Palvelutori Eerikin kokoustilojen varausohjeet ja käytännöt

Kokoustilojen varaaminen tapahtuu henkilökohtaisesti Palvelutori Eerikin palveluohjaajalta ma-to klo 9 - 14, varauksia ei voi tehdä puhelimitse tai sähköpostitse. 

Kokoustilojen vuokrat: kokoustila (max. 10 hlöä) Oskari: 10 €/alkava tunti (sis. alv 24%) ja kokoustila (max. 26 hlöä) Elvira: 20 €/alkava tunti (sis. alv 24%)

Kokoustilojen käyttöaika voi olla ma - pe klo 16.30 - 22 ja la - su klo 8 - 22. Kokoustilaan pääsee sisään vasta, kun varattu aika alkaa. Vastuuhenkilö huolehtii, että tiloista on poistuttu klo 22 mennessä ja ulko-ovi on suljettu. 

Kulkukortti (ja keittiön avain) noudetaan Kaarina-talon Palvelupiste Fiskarista,  Lautakunnankatu 1, jonne se myös palautetaan heti seuraavana arkipäivänä. Kulkukortti voi ensimmäisellä luetuksella näyttää punaista ja vasta toisella kerralla vihreää, jolloin pääsee sisälle. Keittiöön ei pääse kulkukortilla, vaan sinne on oma avaimensa.

Kokousvarusteluna on seinänäyttö, vierailijaverkko, ei läppäriä. Kokoustilan kaapissa on ohje tekniikan käyttöön, Clickshare-nappi, kaukosäädin näytölle /tykille sekä verhojen säätämiseen. Ohje ja säätimet tulee palauttaa kaappiin.

Kokoustarjoilua varten voi varata pienkeittiön, jossa on kahvin- ja vedenkeitin, astioita ei ole käytettävissä. Keittiöön pitää pyytää avain varauksen yhteydessä. Vastuuhenkilö vastaa siitä, että tilaisuuden jälkeen kokous-, keittiötila ja wc tilat on siistitty, välineet kunnossa, tuolit ja pöydät laittettu paikoilleen. Uusia tilavarauksia ei voi enää tehdä, jos tilat on jätetty siistimättä.

Kokoustilat ovat savuttomia ja elävien kynttilöiden käyttö on kielletty. Eläimiä ei saa tuoda kokoustiloihin.

Mikäli tilan käytöstä aiheutuu hälytys/vartijan käynti (esim. oven väliin jätetystä esineestä aiheutuva), laskutetaan tilan varaajalta.

Hätätapauksissa; kiinteistön päivystävä  huoltomies 24 h p. 02 2764 666  Vartija p. 010 443 6100

Kokoustilojen käyttö on maksutonta seuraaville kaarinalaisille varaajille: Eläkeläisjärjestöt, lautakunnat, Muistiyhdistys, seurakunnat, SPR, Sydänyhdistys, Vammaisneuvosto, Vanhus- ja veteraanineuvosto. Kaarinan kaupungin henkilöstön työkokoukset ja Avustajakeskuksen varaukset ovat myös maksuttomia.