Tarkenna hakua

Kotikirjasto Hopeakettu tulee asiakkaan luo

Kaarinan kirjaston kotipalvelu, Kotikirjasto Hopeakettu toimittaa kirjastoaineistoa kotiin niille kaarinalaisille, jotka liikuntavamman, sairauden tai muun syyn vuoksi eivät voi itse asioida kirjastossa.

Kotikirjasto Hopeaketun palvelut

Tällä hetkellä Kotikirjasto Hopeaketun palveluihin kuuluvat kotona asuvien asiakkaiden henkilökohtaisen palvelun lisäksi siirtokokoelmat palvelutaloihin ja vanhainkoteihin. Lisäksi Kotikirjasto Hopeaketun henkilökunta kiertää kaksi kertaa vuodessa erilaisissa kerhoissa ja laitoksissa vinkkaamassa kirjastoon hankittua uutuusaineistoa.

Palvelut henkilöasiakkaille

Kotikirjasto Hopeaketun henkilöasiakkaat saavat kassillisen kirjastoaineistoa suoraan kotiin kerran kuussa omien toiveittensa mukaan. Palvelu on maksuton.

Kirjakassi 

Palvelutaloissa on siirtokokoelmia

Siirtokokoelmalla tarkoitetaan kirjaston palvelutaloihin säännöllisesti toimittamia, vaihtuvia aineistokokoelmia. Siirtokokoelmat on tarkoitettu palvelutaloissa asuville ja siellä asioiville henkilöille. Siirtokokoelmia on seuraavissa palvelutaloissa:

  • Hoitokoti Piikkiön Olivia

  • Hovirinnan palvelukeskus 

  • Kuovinkadun toimintakeskus

  • Palvelutalo Värttinä

  • Tupasvillan palvelutalo

  • Wanhustentalo Kotikumpu

Kirjavinkkarit kiertävät kaksi kertaa vuodessa

Kirjavinkkaus on kirjoista ja niiden sisällöstä kertomista. Kirjojen lisäksi vinkataan myös muuta aineistoa, kuten elokuvia ja äänikirjoja. Kotikirjasto Hopeaketun vinkkarit vinkkaavat keväällä ja syksyllä kirjastoon hankittua uutuusainiestoa. Vinkkauksen aika sovitaan etukäteen.

Lisätietoja saa kirjastosta

Lisätietoja saa kotipalvelutoiminnasta vastaavalta kirjastonhoitajalta Sari Saarelalta, joka on puhelimitse tavoitettavissa pääkirjastossa parhaiten klo 14-15 välisenä aikana. Kyselyjä ja kirjatoiveita voi esittää muullekin henkilökunnalle ajankohdasta riippumatta.