Tarkenna hakua

Näyttely: Puumiehen naisia

Alkaa pvm:
03.06.2019
Päättyy pvm:
31.07.2019
Kuvaus:

Puumiehen naisia | Janne JJ Virtanen
Näyttely Kaarina-talossa 3.6.-31.7.2019


Näyttelyn kantavana ajatuksena on elämän moninaisuus miehen näkemänä naisten kautta.  Lähdön tunnelmaa, etäistä oloa, mielenmaisemia, elämän haikeutta ja ulkopuolisuutta, kauneutta, kohtaamista, sivuamista ja sivuuttamista. 

Janne JJ Virtanen on suunnitellut ja työstänyt näyttelyä syksystä 2018 lähtien. Virtanen halusi puutöiden lisäksi tuoda tilaan myös suurempia töitä, siksi mukana on myös isoja canvaseita. Suurimmassa canvasissa Virtanen tutkii sukulaisen elämänkaarta boheemista taiteilijaelämästä postuumiin lähestymiseen.  Pienemmässä canvasissa hän kuvaa omaa matkaansa menneestä tulevaan.  Virtanen tutkii sisällään olevia tarinoita ja maalaa jälkiä, joita kohdatut ihmiset ovat jättäneet. Hyviä ja huonoja.

Virtanen kokee aina olleensa erilainen, joka ei ole ollut helppoa. ”Olen aina ollut erilainen, joka oli koulussa tietysti huono ominaisuus.  Ei se helppoa ole ollut myöhemminkään, mutta luultavasti en olisi taiteilija ellei tämä erilaisuuden siemen olisi itänyt kukkaan.”

puumiehen_naisia_kaarina_tapahtumakalenteri_700x300.jpg

Taiteilijatapaaminen 


Tule kysymään/keskustelemaan/tapaamaan taiteilijaa keskiviikkona 12.6. klo 17
Kaarina-talon 1. kerroksen näyttelytilaan. Tilaisuudessa esiintyvät myös sellisti Irma Sandren ja pianisti Satu Luukkonen. Lämpimästi tervetuloa!

Paikka:

Kaarina-talo, Lautakunnankatu 1, Kaarina

Yhteyshenkilö:

Anri Veston, näyttelykoordinaattori, Kaarinan kulttuuri- ja kirjastopalvelut
anri.veston[at]kaarina.fi

Tapahtuman hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtuman järjestäjä:

Kaarinan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut

Linkki:

Tiedote: Puumiehen naisia