Tarkenna hakua

Kaarinan terveyskeskuksen työterveyshuolto siirtynyt Mehiläisen hoidettavaksi

Kaarinan kaupunginhallitus on päättänyt lopettaa työterveyspalveluiden tuottamisen kaupungin omana toimintana 1.1.2017 alkaen. Tästä eteenpäin työterveyshuollosta vastaa Mehiläinen Oy.

Toimipiste

Kaarinan työterveyshuollon toimipiste pysyy samana. Osoite on Voivalantie 5, Kaarina.

Aukioloajat

Ma-Pe klo 8:00-16:00

Laboratorio

Työterveyshuollon tiloihin tulee laboratoriohoitaja ottamaan kokeita kahdesti viikossa, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 8:00-10:00. Asiakas voi käyttää myös muita Mehiläisen toimipisteitä näytteiden otattamiseen.

Röntgen tutkimukset

Kaarinassa röntgenkuvaukset tehdään terveyskeskuksen kuvantamisyksikössä. Asiakkaalla tulee olla mukana työterveyslääkärin kirjoittama paperinen lähete. Kuvauksilla voi myös käydä Mehiläisen Kauppiaskadun toimipisteessä.

Ajanvaraus

Asiakaspalvelukeskuksen kautta vuoden jokaisena päivänä klo 7:00-20:00, työterveysasiakkaille oma ajanvarausnumero 010 4140 666.

Soittaminen: Soittopyynnön voi jättää Mehiläisen ajanvarauksen kautta, jolloin työterveyshuollosta soitetaan asiakkaalle/esimiehelle takaisin.

Terveyteen liittyvät yhteydenotot: Suosituksena on käyttää OmaMehiläisen sovelluksen kautta viestiä hoitajalle/lääkärille.

Sähköposti: etunimi.sukunimi@mehilainen.fi

Työterveyshuollon tiimi

Työterveyslääkäri: Kenneth Söderlund

Työterveyshoitajat: Maija Alander, Hanna Granberg ja Tarja Lyhtelä

Työfysioterapeutti: Anu Heino

Työterveyspsykologi: Susanne Luukkonen

Työterveyshuoltoon liittyvät kysymykset: Asiakkuuspäällikkö Heidi Essen, p. 040-7452263