Tarkenna hakua

Tiedote 4.5.2018

Kaarinan kierrätyskeskuksen toiminta päättyi 1.5.2018

Kaarinan työttömät ry:n pitkään ylläpitämän Kaarinan kierrätyskeskuksen toiminta osoitteessa Koristontie 1, Kaarina on päättynyt 1.5.2018. Tavaroiden vastaanottoa ei enää ole ja paikka on suljettu.

Kaarinan kaupunki selvittää parhaillaan, miten kierrätyskeskuspalvelut saataisiin jälleen lähemmäs kuntalaisia.

- Keskusteluja on käyty eri toimijoiden kanssa ja kiinnostus kierrättämisen edistämiseen Turun seudulla on onneksi edelleen korkea. Kaarinan kierrätyskeskustoiminnalla on pitkät perinteet ja olemme olleet asiassa edelläkävijöitä jo 1990-luvun alkuvuosista lähtien. Pyrimme olemaan sitä myös tulevaisuudessa, toteaa Kaarinan kaupungin ympäristöinsinööri Pasi Saario.

Sähkö- ja elektroniikkalaiteromuja sekä kotitalouksien vaarallisia jätteitä (ongelmajätteet) kuten jäteöljyä, liuottimia, akkuja, maaleja jne voi edelleen toimittaa Tramel Oy:n SER-käsittelylaitokselle Krossin teollisuusalueelle (Asianajajankatu 2-4, Kaarina).

Hyväkuntoiset huonekalut ja uudelleen käyttöön kelpaavat kodinkoneet voi toimittaa esimerkiksi Turun Ekotorin vastaanottopisteeseen Itäharjulle (Rautakatu 12, Turku). Lisätietoja Turun Ekotorin toiminnasta: www.turunekotori.fi