Tarkenna hakua

Tiedote 28.1.2019

Esityslistat ja pöytäkirjat löytyvät kahdesta eri osoitteesta

Kaarinan kaupungin asianhallintajärjestelmä uudistui 1.1.2019. Asianhallintajärjestelmän uudistaminen tulee tulevaisuudessa mahdollistamaan sähköisen säilyttämisen alusta loppuun asti.

Siirtyminen uuteen järjestelmään tapahtuu porrastetusti. Vuoden vaihteesta alkaen mm. kaupunginhallituksen ja - valtuuston esityslistat ja pöytäkirjat on tehty uudella asianhallintajärjestelmällä. Lautakunnat siirtyvät käyttämään kokouksissaan uutta järjestelmää maaliskuussa.

Porrastetun uudistuksen vuoksi esityslistat ja pöytäkirjat ovat löydettävissä verkkosivuiltamme kahdesta eri osoitteesta.

Esityslistat ja pöytäkirjat: kaupunginvaltuusto, kaupunginhallitus, tarkastuslautakunta, keskusvaalilautakunta, ryhmäpuheenjohtajien toimikunta.

Esityslistat ja pöytäkirjat: kaupunkikehityslautakunta, tekninen lautakunta, sivistyslautakunta, sosiaali- ja terveyslautakunta, yksilöasioiden jaosto, vanhus- ja veteraanijaosto, vammaisneuvosto, henkilöstölautakunta, työyhteisön kehittämisryhmä, ympäristölautakunta, vapaa-ajan lautakunta, ansiomerkkitoimikunta, työllisyystoimikunta.

Kanslia- ja viestintäpalveluiden henkilöstö pyrkii saamaan Taawiksi nimetyn asianhallintajärjestelmämme parhaat puolet kaikkien käyttöön mahdollisimman pikaisesti. Otamme mielellämme palautetta vastaan.

Lisätietoja:
projektinvetäjä Piija Huhtala
puh. 050 373 2814
piija.huhtala(at)kaarina.fi