Tarkenna hakua

Tiedote 1.2.2019

Kaarinakodissa saa palkitusti hyvää hoitoa

Varsinais-Suomen parhaita hoitotyön tekijöitä etsittiin loppuvuodesta niin potilaiden kuin heidän läheistensä ja hoitotyötä tekevien voimin. Ensimmäistä kertaa myönnetty Eeva ja Lauri Kankaan hyvän hoitotyön tunnustuspalkinto meni Saloon, Kaarinakoti sai kunniamaininnan hyvästä hoitotyöstä. Diplomi luovutettiin juhlavasti tammikuun viimeisenä päivänä Turun Sanomien klubitiloissa. 

Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi. Kuvassa: Lauri Kangas, Krista Eriksson ja Tanja Elo-RautioKunniamaininta on arvostettu palkinto

Kaarinakoti Voivalassa on tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa annetaan ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Kaarinakodin työyhteisö sai kunniamaininnan ja diplomin hyvän hoitotyön tunnustuspalkinto -"kisassa". Potilaat ja kotihoidon piirissä olevat ihmiset, heidän omaisensa, läheisensä tai hyvän hoitajan kollegat saivat lähettää ehdotuksia Varsinais-Suomen parhaiksi hoitotyön tekijöiksi. 

"Henkilökunnalla tuntuu aina kaikista kiireistä ja vaativasta työstä huolimatta olevan aikaa keskustella myös omaisten kanssa", kiitollinen omainen kehuu Kaarinakodin henkilökuntaa lähes kolmisivuisessa kirjeessään (Turun Sanomat 27.1.2019) 

Aiemminkin palkintoja ja tunnustuksia saanut yksikkö arvostaa korkealle myös viimeisintä diplomiaan. Kaarinakodin alakerran tiimin Facebook-sivuilla oltiin tiedon tultua lähes sanattomia:

Sanaton. KIITOS ❤️. 
On todella iso kunnia saada tällainen tunnustus. On hienoa että vielä kirjoitetaan, annetaan palautetta ja huomioidaan hyvät asiat. Tämän tunnustuksen ja palautteiden myötä me jaksamme taatusti ❤️!


Kuvassa Lauri Kangas, Krista Eriksson (lähihoitaja, Kaarinakodin alakerran tiimivastaava) ja Tanja Elo-Rautio (sairaanhoitaja, Kaarinakodin yläkerran tiimivastaava).

Varsinaisen hoitotyön tunnustuspalkinnon sai geronomi Anne Alanko Salon muistiyhdistyksestä.

Eeva ja Lauri Kankaan hyvän hoitotyön tunnustuspalkinto on 3 000 euron suuruinen. Palkinnon perusti lietolainen Lauri Kangas vaimonsa Eeva Kankaan muistoksi. Se myönnettiin ensimmäisen kerran tammikuussa 2019. Tunnustuspalkinto myönnetään ihmisen huomioon ottavasta, inhimillisestä ja huomaavaisesta hoitotyöstä, joka helpottaa potilaan elämää. Tavoitteena on edistää hyviä hoitokäytäntöjä, joiden avulla välinpitämätön tai potilasta alistava hoitokulttuuri saadaan katoamaan.

Kaarinakodin kotisivut