Tarkenna hakua

Tiedote 2.6.2017

Kaarinan kesäauto

Bongaa kesäauto, nappaa kuva ja osallistu arvontaan!

KaarinanKesaauto.jpg

Kesäauto on valmiina seikkailuihin! Bongaa auto, nappaa hauska kuva ja jaa se julkisella statuksella Facebookissa tai Instagramissa tunnisteella #kaarinankesäauto. Näin pääsemme kaikki seuraamaan auton seikkailuja sosiaalisessa mediassa #kaarinankesäauto  

www.facebook.com/kaarinankaupunki/

Elokuun lopussa kaikkien kesäauton #kaarinankesäauto -kuvan lähettäneiden kesken arvomme lahjakorttipalkintoja.

Toukokuun ajan kaupunkilaisilla oli mahdollisuus ehdottaa kesäautolle mieluisaa sijoituspaikkaa. Äänestyksen aikana auto oli mukana Vaparissa 10.5.2017 keskustan aluetyöryhmän perhepäivässä ja Piikkiön keskustassa 11.-31.5.2017. Ehdotuksia autolle sopivasta paikasta kertyi yli 100kpl.

Kesäauto keskustan aluetyöryhmän teemapäivässä Vaparissa
Kesäauto keskustan aluetyöryhmän teemapäivässä Vaparissa

Arvonta

Kiitos kaikille toukokuussa sijoitusehdotuksen lähettäneille! Onnettaren suosikkeja lahjakorttiarvonnassa olivat Seija Taskinen, Tiina Huhtala ja Merja Aartola. Palkinnot ovat 50 € arvoiset lahjakortit Katariina Flower Shopiin. Sydämelliset onnittelut voittajille! Arvonnassa voittaneille ilmoitamme henkilökohtaisesti, nimet julkaistaan myös kaupungin sosiaalisessa mediassa.

Kesäauton historia

Kaarinan kesäauto on kotoisin Italiasta. Näitä autoja oli alkuperäisessä kampanjassa mukana 20 kpl ja ne olivat Milanon kaduilla kuin suurina kukkaruukkuina. Lasikuituteokset on suunnitellut italialainen arkkitehti ja muotoilija Fabio Novembre. Alun perin Milanon kaupungin kanssa (FCA 2009/2015) yhteistyössä toteutetun kaupunkitaiteen tavoitteena oli tuoda vihreyttä kaupunkiin, sekä saada asukkaat ajattelemaan ja hymyilemään. 

Alun perin Fiatit toivat vehreyttä Milanon katukuvaan.
Alun perin Fiatit toivat vehreyttä Milanon katukuvaan.