Tarkenna hakua

Tiedote 10.5.2017

Kaarinan kesäauto

Missä haluaisit nähdä tämän Fiat 500 kaupunkitaideteoksen?

Ehdota sijaintia ja osallistu arvontaan!

Alun perin Milanon kaupungin kanssa (FCA 2009/2015) yhteistyössä toteutetun kaupunkitaiteen tavoitteena oli tuoda vihreyttä kaupunkiin, sekä saada asukkaat ajattelemaan ja hymyilemään. Tämän lasikuituteoksen on suunnitellut italialainen arkkitehti ja designer Fabio Novembre.

KaarinanKesaauto.jpg

Missä haluaisit meillä Kaarinassa nähdä tämän auton? Ehdota sille sopivaa sijaintia!

Millaisena haluaisit nähdä tämän auton? Ehdota autolle sopivaa ilmettä! Sopiiko se mielestäsi kasvupaikaksi puulle, tai muulle vihreälle, kuten alunperin Milanossa? Vai olisiko auto maalattavissa/koristeltavissa? Ehkäpä sekä että?

Sijaintia ja ilmettä autolle voit ehdottaa 31.5.2017 saakka.

Osallistu linkin kautta:

https://www.webropolsurveys.com/S/80CF52E2807CBE91.par

Osallistuneiden kesken arvomme 3kpl 50,00 € arvoista lahjakorttia Kukkakauppa Katariinaan. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, voittajien nimet julkaistaan myös kaupungin kotisivulla ja sosiaalisessa mediassa.

Äänestyksen aikana auto on mukana 10.5.2017 keskustan aluetyöryhmän perhepäivässä Vaparissa ja Piikkiön keskustassa 11.-31.5.2017.

Äänestyksen jälkeen auto sijoitetaan saatujen ehdotusten perusteella kolmeen eri kohteeseen kesän aikana. Auton seikkailuja voit seurata kaupungin sosiaalisessa mediassa #kaarinankesäauto