Tarkenna hakua

Tiedote 10.12.2018

Vuoden kielikukkanen on valittu

Kaarinan kaupungin kanslia- ja viestintäpalvelut palkitsee vuosittain ansioituneita viestijöitä. Tämän vuoden kielikukkaseksi valittiin ympäristönsuojelusihteeri Carmen Rapp.

Kaupunki haluaa korostaa ymmärrettävän ja asiakaslähtöisen viestinnän merkitystä, jota nyt palkittu kielikukkanen on ansiokkaasti edistänyt.

Carmen Rapp viestii aktiivisesti ympäristönsuojelun asioista ja seuraa aihepiiriä myös muista medioista. Ennen kaikkea Carmen muistaa vinkata ajankohtaisista ympäristöasioista myös kaupungin viestintään. Tammikuussa ympäristönsuojelusihteerinä aloittanut Carmen on ollut nopea oppimaan, ja hän ymmärtää oman vastuunsa kaupungin viestinnässä. Myös ympäristönsuojelun Facebook-sivut ovat Carmenin käsissä heränneet henkiin ja tätä kautta ympäristönsuojelun asiat ovat näkyneet enemmän myös kaupungin somekanavissa.

Viime vuonna kielikukkasiksi valittiin ryhmä liikuntapalveluista: vesiliikunnanohjaaja Anna-Kaisa Montonen, kuntosaliohjaaja Mari Ruohonen, erityisliikunnansuunnittelija Päivi Mecklin ja liikunnan suunnittelija Mia Kettunen. Palkittu kielikukkanen saa vuodeksi käyttöönsä kaarinalaisen keramiikkataiteilija Saija Palinin suunnitteleman ja valmistaman keraamisen kielikukkasen. Viime vuoden kielikukkasryhmää edusti ja palkinnon Carmenille luovutti Mia Kettunen. Kaupungin kanslia- ja viestintäpalveluita edustivat hallintojohtaja Päivi Antola ja tiedottaja Heli Lempa.

Onnittelut Carmenille!

Päivi Antola, Carmen Rapp ja Mia Kettunen
Vasemmalta oikealle Päivi Antola, vuoden 2018 kielikukkanen Carmen Rapp ja Mia Kettunen, yksi vuoden 2017 kielikukkasista.