Tarkenna hakua

Tiedote 5.3.2019

Akrobatiaa, aforismeja ja musiikkia – Kaarinan kirjastokeikkojen esiintyjät on valittu

Kaarinan pääkirjastolla kuullaan maaliskuusta 2019 alkaen kerran kuukaudessa Kirjastokeikka. Uuteen esityssarjaan ovat saaneet hakea kaikki entiset tai nykyiset kaarinalaiset, joilla on jotakin esitettävää: musiikkia, runoja tai vaikkapa taikatemppuja, aivan mitä tahansa.

Kirjastokeikat-sarjaan on nyt valittu vuodelle 2019 kaikkiaan kahdeksan esiintyjää, jotka ovat Kaarinan kansalaisopiston Ramonakuoro, harmonikkataiteilija Minja Survonen, folkmuusikko Kasper Krasila, akrobatiaduo Emmi & Kerttu, aforisti Jyrki Toivonen, harmonikkaduo Sirpa Sound, laulaja-kitaristi Kari Purssila sekä naiskitaraduo Piikkiön Piahvi ja Piispanristin Pukatsoova.
 
Ensimmäinen kirjastokeikka kuullaan torstaina 28.3. iltakuudelta, kun Ramonakuoro esiintyy pääkirjastossa Kaarina-talossa. Tästä eteenpäin keikkoja kuullaan keskimäärin kerran kuukaudessa. Koko aikataulu ilmoitetaan Kaarinan kaupungin nettisivuilla ja Kaarinan kulttuuri ja kirjastot -Facebook-sivulla maaliskuun aikana. Osa keikoista tullaan pitämään sään salliessa pääkirjaston pihassa Kaarina-talon lipan alla. Kirjastokeikoista maksetaan esiintyjille palkkio.
 
Lisätiedot & kuvat:
Kulttuurituottaja Maija Leino
050 314 5281