Tarkenna hakua

Tiedote 1.2.2019

Hei sinä alle kouluikäisen lapsen vanhempi! - Vastaa kyselyyn ja vaikuta.

Kyselyllä halutaan selvittää kaarinalaisten perheiden kokemuksia liittyen niin omaan hyvinvointiin kuin palveluihin. Vastausaikaa on 1.-28.2. Vain vastaamalla voit vaikuttaa.

Lapsi pyöräileeKaarinan kaupunki toteuttaa kyselyn alle kouluikäisten lasten vanhemmille. Kyselyn tavoitteena on selvittää kaarinalaisten perheiden kokemuksia omasta hyvinvoinnistaan sekä palvelujen käytöstä ja palvelukokemuksista. Tuloksia hyödynnetään varhaiskasvatuksen, äitiys- ja lastenneuvolan sekä perhe- ja sosiaalipalveluiden kehittämisessä. Samalla keräämme yleisesti arvokasta tietoa lapsiperheiden elämästä Kaarinassa. Vastaamalla kyselyyn voi vaikuttaa palveluiden kehittämiseen ja toiminnan suuntaviivoihin palveluissa!

Kyselyssä on myös täysin vapaa kenttä, johon voi kirjoittaa vapaasti kehittämisideoita, hyvää tai huonoa palautetta, terveisiä tai muita ajatuksia lapsiperheiden palveluihin liittyen. Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja tulokset julkaistaan yhteenvetona, jolloin yksittäistä vastaajaa ei pysty tunnistamaan vastauksista.

Vastausaikaa on 1.2.-28.2.2019. Klikkaa kyselyyn


Lisätietoja:
hyvinvointikoordinaattori Hanna Inkeroinen
hanna.inkeroinen(at)kaarina.fi
puh. 050 595 4000