Tarkenna hakua

Tiedote 3.12.2019

Liikettä talveen -tapahtuma rohkaisee sohvaperunoita ulos talvellakin

Maksuton ja kaikenikäisille tarkoitettu Liikettä talveen -tapahtuma järjestetään lauantaina 14. joulukuuta Paimion  Finnfoam Paipissa klo 12-15. Tapahtumassa voit kokeilla, miten talvellakin pääsee nauttimaan ulkoilusta, erityisesti pyöräilystä, lumikenkäilystä, patikoinnista ja hiihdosta.

Paikkana Paippi takaa varmat talvikelit: mikäli luomulumi puuttuu, tunnelissa voit kokeilla sähkömaastopyöriä, lumikenkiä ja suksia ja pyytää vinkkejä sopivien välineiden valintaan. Mukana on myös liikunta- ja ulkoilujärjestöjä kertomassa toiminnastaan.

alt=" "

Tapahtumassa voit tutustua myös Varsinais-Suomen alueen muihin ulkoilualueisiin, joista  löytyy kiinnostavia polkuja, hiihtolatuja ja reittejä pyöräilyyn ja lumikenkäilyyn. Esimerkkeinä ovat Kaarinan, Liedon, Paimion ja Sauvon yhteiset Tammireitit ja Salon ja Kemiönsaaren Rannikkoreitti sekä Saariston rengastie, jotka tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia liikuntaan niin paikallisille kuin matkailijoille.

Liikettä talveen -tapahtuma järjestetään toista kertaa. Viime vuonna se houkutteli paikalle toista sataa talviliikunnasta ja reiteistä kiinnostunutta.

Tapahtuman järjestää Varsin hyviä reittejä ja Outdoor Leader -hankkeet yhteistyössä Tammireittien, Rannikkoreitin ja paikallisten yhdistysten ja yritysten kanssa.

Tervetuloa Finnfoam Paippiin, os. Prosessitie 3, 21530 Paimio, lauantaina 14.12. klo 12-15.

Outdoor Leader

Kansainvälisen Oudoor Leader -hankkeen tarkoituksena on tukea ja aktivoida toimintaa, jolla kehitetään luontopolkuja, pyöräily- ja retkeilyreittejä ja virkistysalueita ja edistetään matkailua. Hankkeeseen osallistuu kuusi lounaissuomalaista, yksi eteläpohjanmaalainen ja kaksi ruotsalaista Leader-ryhmää.

Leader Varsin Hyvä

Varsin Hyvä ry on Leader-ryhmä, joka rahoittaa EU:n maaseuturahastosta yritysten ja yhteisöjen hankkeita, joilla synnytetään työpaikkoja, tuetaan elinkeinojen kehittymistä ja parannetaan asukkaiden viihtyvyyttä. Varsin Hyvä toimii Turun seudun maaseutualueella https://www.varsinhyva.fi/yhdistys/toiminta-alue/

alt= " "

alt=" "alt= " "