Tarkenna hakua

Tiedote 5.6.2018

Lukiomatematiikkaan valmistava kesäkurssi

Arveluttaako pitkän matematiikan vaatimustaso? Haluatko vahvistaa mahdollisuuksiasi hyviin arvosanoihin? Vai tuottaako matematiikka sinulle vaikeuksia, ja tavoitteenasi olisi vain päästä kurssit läpi ilman tuskallista uusintarumbaa? Olipa lähtötasosi mikä tahansa, niin sitä voidaan aina parantaa! Täytä toiveesi ja lunasta Turun LMVKK-kesäkurssillamme oma paikkasi matematiikan mestarina, ammattilaisten luotsatessa osaamisperustasi lukiotarpeiden tasolle!

Turussa Turun yliopiston Agora-rakennuksella 18.-21.6.2018 ja 6.-8.8.2018 järjestettävälle LMVKK:lle (Lukiomatematiikkaan valmistava kesäkurssi) ehtii vielä mukaan varaamaan eturivin paikan oppimaan matematiikan salat ja elämää helpottavat oikokeinot. Ota mahdollisuudesta nopea koppi, tilaa on rajoitetusti!

Turussa toista kertaa tarjolla oleva, lukioon meneville ja ensimmäisen vuoden lukion matematiikan oppien petrausta toivoville suunnattu LMVKK-kurssi mahdollistaa matemaattisen perustan huippukuntoon laiton. Kurssin järjestää LUMA-keskus Saimaa yhteistyössä Turun kaupungin ja Lounais-Suomen LUMA-keskuksen kanssa. Kurssilla on luvassa kansantajuista opetusta, iso joukko uusia opiskelukavereita, hauskanpitoa kisojen merkeissä, herkullisia palkintoja ja Turun Sanomia siteeraten kaivattua rohkaisua pitkän matematiikan lukemiseen.

7-päiväisen kurssin osallistumismaksu on 120 €, joka sisältää kaikki oppimateriaalit, opiskelun tukidokumentit, lukion aloitusvinkit, vihkot, kivoja kisapalkintoja ja laskukarnevaalit loppujuhlinensa. Tarjoamme kurssille myös ilmaisen pääsyn kurssille takaavaa tukistipendiä vähävaraisille – Turun kurssin stipendiä voi hakea 12.6.2018 saakka tästä(pdf).

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: www.lmvkk.fi 

Olli-Pekka Hämäläinen, 040 748 5803. Ilmoittautumiset vapaamuotoisesti sähköpostilla: olli-pekka@lmvkk.fi

LMVKK tarjoaa muun muassa:

  • Osaamis- ja laskuvarmuustason noston lukiossa tarvittavalle tasolle. Suomen Lukiolaisten Liiton tutkimus (2011) ”Lukio 2.0”:n mukaan lukioon menevien keskiarvo tippuu yli yhdellä täydellä arvosanalla; LMVKK kyselytutkimuksen mukaan pelkästään matematiikassa tiputus on rajumpi (1,3-1,6 arvosanan verran). Asia korjautuu vain kertaamalla ja harjoittelemalla, ja juuri sitä tällä kurssilla tarjotaan (tosin ryppyotsaisuutta vältellen).
  • Nyt jo yliopisto-opintoihin siirtyneet kurssilaiset ovat kertoneet hyötyneensä suuresti kurssin oppimateriaalista. Sitä on käytetty jopa ylioppilaskirjoituksissakin kertausmateriaalina.
  • Opetusta hyvillä henkilöstöresursseilla (Turussa olemme varautuneet 4 opettajan tarpeeseen) sekä positiivista kannustusta oppilaille mahd. vierailuluennoitsijoilta. Esim. Lappeenrannassa kesällä 2017 vieraana Myytinmurtajien Jamie Hyneman.
  • Annamme vinkkejä lukio-opintoihin ja samalla avaamme syitä pitkän matematiikan L:n kirjoituksen haasteisiin, vaikka sitten omaisitkin suoran rivin kymppejä yläkoulun matematiikasta.
  • Parhaassa tapauksessa panostuksesi kurssilla ja matematiikan opiskelussa voidaan palkita jopa LMVKK opetuskesätöiden merkeissä, kuten 8 ällän kevään 2018 ylioppilaalle ja LMVKK kurssiassistentille Ida Koskiselle kävi.
  • Huippuoppilaille pääopettajamme tarjoavat tarvittaessa vaikka ylioppilaskirjoitusten tasoisia tehtäviä, ettei kenenkään aika pääse turhaan käymään tylsäksi
  • Pidämme osallistumismahdollisuuden auki viimeisille metreille asti. Mukaan pääsee ilmoittautumaan aina 17.6.2018 saakka.

Tällä kurssilla ei satavarmasti lasketa ryppyotsalla. Tarjolla on mielenkiintoisia kisapalkintoja yhteistyökumppaneiltamme (mm. GameStop+, Suomalainen kirjakauppa ja Lakumesta). Nykyisen matikkaosaamisen tasosta riippumatta hyöty on takuuvarma - ja saahan kurssista vielä sen yhden lukion kurssisuorituksenkin omaksensa!