Tarkenna hakua

Tiedote 27.8.2019

Rojolantien saneeraus

Rojolantien saneeraus Piikkiön Raadelmassa on aloitettu ja urakka tulee alustavasti kestämään tämän vuoden marraskuun loppuun. Urakan aikana kadun rakennekerroksia uusitaan, katu päällystetään, kuivatusta parannetaan ja valaistus uusitaan. Rojolantie on suurelta osin hyvin kapea ja tästä johtuen katu joudutaan työn edetessä katkaisemaan liikenteeltä. 

Työalueen kiinteistöille järjestetään aina väliaikainen tieyhteys siksi ajaksi, kun nykyinen tieyhteys on poikki. Väliaikaisina kiertoreitteinä tullaan käyttämään Rojolantien päässä olevaa kevyen liikenteen väylää, sekä Hartmanintien päässä olevaa kevyen liikenteen väylää. Pääurakoitsija tulee tiedottamaan alueen asukkaita kiertoreittien käytöstä ja aikatauluista tarkemmin. 

Yleisesti ottaen kapeat ja ahtaat työskentelytilat ovat turvallisuuden kannalta riskitekijöitä ja siksi Kaarinan kaupungin tekniset palvelut kehottaakin kuntalaisia erityiseen varovaisuuteen alueella liikkuessaan ja välttämään turhaa kulkua Rojolantien kautta urakan aikana. Pahoittelemme saneeraustyöstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja antaa tarvittaessa:

Pääurakoitsija:
Maanrakennusliike Isomäki Oy
Henri Rosenqvist, p. 050 053 8038 / Tomi Siikjärvi, p. 050 444 1038

Rakennuttaja:
Kaarinan kaupunki, Infrapalvelut
Johannes Numminen, johannes.numminen@kaarina.fi / p. 050 314 6195