Tarkenna hakua

Tiedote 9.5.2018

Monitoimikeskus Tikli täyttää 10 vuotta

Kymmenen vuotta täyttävän Monitoimikeskus Tiklin toiminnan tarkoituksena on tukea vammaisten henkilöiden selviytymistä omassa lähiyhteisössään, omissa kodeissaan ja asumisyksiköissä. Juhlavuoden kunniaksi Tiklissä vietetään avoimien ovien päivää 23.5. klo 13-16.

Monitoimikeskuksen toiminnan keskeiset periaatteet ovat normaalius, osallistuminen, vuorovaikutus, positiivisuus ja aikuisuus. Monipuolista työtä ja toimintaa järjestämällä ylläpidetään ja kehitetään asiakkaiden fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä. Toiminnassa korostetaan yksilöllisyyttä, turvallisuutta ja itsemääräämisoikeutta.Tikli

Monitoimikeskus Tiklin toimintaa on kehitetty yhdessä kävijöiden kanssa. Toiminnan tavoitteena on tarjota osallisuutta sosiaalisessa yhteisössä. Toimintamuotoina on alihankintatyö ja luovat toiminnat: kädentaidot, kuvataide, keramiikka, käsityö ja puutyö. Tiklissä harrastetaan myös musiikkia ja monipuolista liikuntaa mm. kuntosali, sähly, yleisurheilu, liikuntavammaisille sovellettu liikunta. 

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme avointen ovien päivänä ke 23.5. klo 13–16. Taloon tutustumisen lisäksi ohjelmassa on kuvallinen esitys toiminnasta ja musiikkiesitys.

Monitoimikeskus Tikli, Autoilijankatu 2, 20780 Kaarina