Tarkenna hakua

Tiedote 8.2.2019

Omakotitonttien hakuaika on 8.-28.2.

Kaupungin kevään tonttihaussa on mukana ennätysmäärä eli 70 omakotitonttia. Uusina alueina ovat Silvolanmetsä ja Kultanummi Auranlaaksossa, Pontela Piikkiön keskustan tuntumassa sekä Pyydysmäki Liedon rajan läheisyydessä. Myös suositulle Uusihaan alueelle on saatu uusia tontteja. Hakuaika on 8.-28.2.

Kaarinan uudet omakotitontit ovat haussa 8.-28.2.2019Kaarina - paras paikka rakentaa

Auranlaaksossa sijaitsevan Silvolanmetsän alueella on 25 peltotonttia. Tontit sijaitsevat Kaarinantien ja Hämeentien läheisyydessä eli liikenteellinen sijainti on erinomainen – myös joukkoliikenteen suhteen. Alueella on hyvät ulkoilumaastot ja lähellä on myös Littoistenjärvi. Aivan Littoistenjärven lähellä on myös Kultanummen alue, josta löytyy 7 metsäistä omakotitonttia.

Pontelan alueella Piikkiön keskustan tuntumassa on 29 omakotitonttia. Alueen liikenneyhteydet ovat hyvä ja lähipalvelut todellakin aivan lähellä.

Uusihaan alue Lemunniemessä kasvaa 8 uudella omakotitontilla. Rauhalliset tontit sijaitsevat päättyvän kadun päässä. Läheltä löytyvät päiväkodit, koulut ja ulkoilureitit.

Pyydysmäen alue sijaitsee Kaarinan ja Liedon rajan tuntumassa. Alueella on haettava neljä omakotitonttia. Lisäksi Raadelmassa, Helsingintien varrella Tuorlan lähellä, on haettavana kaksi omakotitonttia ja Kesämäessä lähellä Kaarinan keskustaa yksi tontti.

Tonttien koot ovat 841–1695 m2 ja rakennusoikeus 168–339 k-m2. Tonttien pohjahinnat ovat 38 080–74 820 euroa. Kaikki uudet tontit ovat rakentamiskelpoisia vuonna 2019.

Lisätietoa tonteista ja hakuohjeet löytyvät kotisivuiltamme kaarina.fi/tontit

Lisätietoja:
toimistosihteeri Eija Laurila, p. 050 373 2583, eija.laurila(at)kaarina.fi