Tarkenna hakua

Tiedote 29.1.2019

Vapaaehtoistyo.fi yhdistää työn ja tekijät

Vapaaehtoistyo.fi on Kirkkopalveluiden tuottama vapaaehtoistöitä kokoava sivusto. Sivusto yhdistää vapaaehtoistehtävät ja tekijät ja se on tarkoitettu kaupunkien, järjestöjen ja seurakuntien käyttöön – nyt myös Kaarinassa.

Kaarinan kaupunki otti käyttöön Vapaaehtoistyo.fi-sivuston

Kaupungille, seurakunnille ja järjestöille sivusto antaa mahdollisuuden ilmoittaa vapaaehtoistehtävistä, ottaa vastaan hakemuksia vapaaehtoistehtävään sekä markkinoida yleisesti vapaaehtoistyötä Kaarinan alueella. Vapaaehtoiset taas voivat etsiä sivustolta itseään kiinnostavia vapaaehtoistöitä, ilmoittautua vapaaehtoistehtävään, nähdä omien vapaaehtoistehtävien tiedot ja pyytää niistä työtodistuksen itselleen.

Vapaaehtoistyo.fi on jo käytössä useissa Varsinais-Suomen kunnissa ja kokemukset ovat olleet hyviä.

Koulutusta alueen järjestöille ja yhdistyksille Kaarina-salissa 6.2.

Koulutustilaisuus Vapaaehtoistyo.fi-sivuston käytöstä järjestetään Kaarina-salissa, os. Lautakunnankatu 1, keskiviikkona 6.2. klo 18. Koulutustilaisuuden avaa kaupunginjohtaja Harri Virta. Tilaisuus on tarkoitettu Kaarinan alueen järjestöille ja yhdistyksille ja se on osallistujille maksuton. Koulutus toteutetaan hyvin käytännönläheisesti, joten oma tietokone on hyvä ottaa mukaan.

Tutustu Vapaaehtoistyo.fi-sivustoon

Lisätietoja ja ilmoittautumiset koulutustilaisuuteen:
hyvinvointikoordinaattori Hanna Inkeroinen
hanna.inkeroinen(at9kaarina.fi
 p. 050 595 4000.

Vapaaehtoistyo.fi