Tarkenna hakua

Tiedote 1.11.2018

Ministeri Saarikko vieraili Katariinankulman yhteisökodeissa

Katariinankulman yhteisökotien vihkiäisiä vietettiin torstaina 1.11.2018. Juhlapuhujaksi saapui perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko.

Ministeri Saarikko korosti juhlapuheessaan Kaarinan roolia sosiaali- ja terveyspalveluiden edelläkävijänä.

- Voin koko sydämestäni sanoa, että Kaarina on idearikkaimpia kuntia ikäihmisten palveluiden kehittämisen osalta. Juuri yhteisökotien kaltaisia tienraivaajaratkaisuja kaivataan.

Vihkiäistilaisuudessa kuultiin ministerin juhlapuheen lisäksi Kaarinan sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja Kimmo Hollménin tervehdyssanat, ikäihmisten palvelujohtaja Seija Sjöblomin puhe sekä kaupunginjohtaja Harri Virran musiikkiesityksiä saksofonilla. Tilaisuuden juonsi sosiaali- ja terveysjohtaja Anna Arola-Järvi. Lopuksi tutustuttiin yhteisökoteihin sekä nautittiin kakkukahvit.

Ministeri Annika Saarikon juhlapuhe

Kaupunginjohtaja Harri Virran musiikkiesitys

Ikäihmisten palvelujohtaja Seija Sjöblomin puhe

Varsinais-Suomen sote-uudistuksen muutosjohtaja Antti Parpon tervehdys kaupungilleMinisteri Saarikko tutustui yhteisökoteihin kotihoidon johtaja Jenni Haapasen ja sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja Kimmo Hollménin johdolla

Kaarinan keskustassa Puntarikadulla on kaksi uutta yhteisökotia, joissa molemmissa on viisi asuntoa ja yhteiset viihtyisät, avarat tilat. 

Lue lisää Katariinankulman yhteisökodeista >>