Tarkenna hakua

Tiedote 3.6.2019

Kesälukukampanjat koko perheelle

Lasten ja nuorten kesälukukampanjassa eri makuiset jäätelöpallot täyttävät jäätelökioskin: Jäätelökesä 2019 houkuttaa maistelemaan tarinoita. Aikuisten kesälukukampanjassa kesä on yllätyksiä täynnä, kun suositut kesäkassit tulevat taas. Voit osallistua lukukampanjoihin elokuun loppuun asti.

Lasten ja nuorten kesälukukampanja: Jäätelökesä 2019

Jäätelökesä 2019 -lukukampanja
Osallistu kesälukukampanjaan hakemalla Kaarinan pääkirjastosta tai Piikkiön kirjastosta lomake, johon merkitset kolmen lukemasi/kuuntelemasi kirjan tiedot. Kun palautat lomakkeen kirjastoon, saat valita paperisen jäätelöpallon; minttu-, lakritsi-, suklaa-, mansikka- tai vaniljapallon.

Kesän lopulla näemme, mitä makua jäätelökioskista löytyy eniten. Kaikkien lukeneiden kesken arvotaan palkintoja ja lisäksi eniten lukeneet saavat palkinnot. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Aikuisten kesälukukampanja - suositut kesäkassit tulevat taas

Kesälukukampanja aikuisille: kesäkassit tulevat taas
Etkö keksi kesäksi mitään kivaa lainattavaa? Ota rennosti ja lainaa pääkirjastosta valmiiksi koottu kesäkassi. Kassi on koottu tietyn teeman ympärille ja se voi sisältää kauno- tai tietokirjallisuutta, runoja, elokuvia, sarjakuvia ja musiikkia.

Kesä on yllätyksiä täynnä, niin myös kesäkassi!

Lainattuasi kesäkassin voit osallistua myös kirjapalkintojen arvontaan. Kassikampanja kestää elokuun loppuun asti.  Kirjastojen yhteystiedot