Tarkenna hakua

Tiedote 16.7.2018

Pääkirjaston kopiokortin maksu aleni

Kopiointi ja tulostaminen onnistuu pääkirjastossa pantillisella kortilla. Panttimaksu aleni kahteen euroon. Ilman omaksi hankittua korttia voivat kopiokoneen maksullisia toimintoja käyttää vain satunnaiset kävijät, kuten matkailijat. Skannaus on aina maksutonta.

Näytä kopiokorttia monitoimilaitteen etuosaan ja odota: tulosteesi tulevat hetken kuluttua.Oma kopiokortti takaa turvallisen tulostamisen

Kopiokortin voi hankkia ja ladata pääkirjaston 1. kerroksen kirjaston infotiskiltä tai palvelupiste Fiskarista. Kortissa on kahden euron panttimaksu, jonka saa takaisin, kun korttia ei enää tarvitse.

Kortille voi ladata haluamansa summan, minimissään yhden mustavalkoisen A4-kopion verran, eli 20 senttiä. Ylärajaa ei ole.

Korttiin on liitetty pin-koodi. Kortin ja koodin käyttö takaa sen, että vain sinä pääset käsiksi omiin tulosteisiisi.

Tulostus, kopiointi ja skannaus

Monitoimilaite, jolla voi tulostaa, kopioida ja skannata, sijaitsee pääkirjastossa lehtisalin ja kahvion rajalla. Skannaus on maksutonta ja siihen tarvittava kortti löytyy laitteen vasemmalta sivulta, jos sinulla ei ole omaa kopiokorttia.

Tulostaa voi kirjastoläppäriltä tai muistitikulta ja skannata voi joko muistitikulle tai sähköpostiin. Ohjeet löydät koneen vasemmalta sivulta.

Tulostuksen ja kopioinnin hinnat:

A4 mustavalko 0,2 €, A4 värillinen 0,4 €

A3 mustavalko 0,4 €, A3 värillinen 0,8 €