Tarkenna hakua

Tiedote 4.6.2019

Lainaa fillari!

Lainasitko kirjoja enemmän kuin jaksat kantaa? Tekisikö mieli polkaista välillä vaikka rannalle? Lainaa kirjastosta tyylikäs fillari  ja kurvaa kesään. Kaarinassa fillarin saa lainaksi yhdeksi päiväksi pääkirjastosta. Ota mukaan kirjastokortti ja kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Lainaa Vaski-pyörä Kaarinan pääkirjastostaVaski-kirjastoilla on asiakaskäyttöön tarkoitettuja polkupyöriä. Niitä voi lainata kirjastokortilla yhdeksi päiväksi kerrallaan kesäkauden aikana 30.9. asti. Kaarinassa kahta polkupyörää, Oskua ja Kataa, lainataan Kaarina-talosta, pääkirjaston 1. kerroksen infotiskiltä ja palvelupiste Fiskarista. 

Polkupyörä pitää palauttaa saman päivän aikana eli niitä ei saa yölainaan. Pyöriä ei myöskään voi varata. Alle 18-vuotiaan huoltaja on vastuussa huollettavansa lainaamasta aineistosta, myös polkupyöristä.

Polkupyörää lainattaessa on kirjastokortin lisäksi oltava myös kuvallinen henkilöllisyystodistus. Pyörät palautetaan tuntia ennen kirjaston sulkemisaikaa Kaarina-talolle. Pyörissä on korkeampi myöhästymismaksu kuin muussa aineistossa.

Tervetuloa aloittamaan kesäinen pyöräretki kirjastosta!

Kaarina-talo, Lautakunnankatu 1, karttalinkki