Tarkenna hakua

Tiedote 2.10.2019

Anna Velhon vinkata - Kaarinan pääkirjaston uusi palvelu räätälöi henkilökohtaisia suosituksia

Kirjavelho, Musavelho ja Leffavelho ovat Kaarinan pääkirjaston aikuisten osaston uusia palveluja niille, jotka haluaisivat lukea, kuunnella tai nähdä jotain uutta, mutta eivät itse tiedä mistä aloittaisivat. Velho kartoittaa asiakkaan toiveet ja laatii suosituslistan kirjoista, musiikista tai elokuvista. Asiakas voi halutessaan tilata suosituslistan pohjalta kootun paketin tai hän voi myös varata keskusteluajan Velholle.

velhopalvelu_kaarina_sivu_750x422.jpg

Velhopalvelu on tarkoitettu niille asiakkaille, joiden on vaikea löytää kirjaston tarjonnasta mielenkiintoista lainattavaa. Velhopalvelussa asiakkaita opastavat kirjastoammattilaiset, jotka suosittelevat asiakkaalle uutta lukemista, auttavat pääsemään takaisin lukemisen imuun tai tutustuttavat uuteen kirjallisuuden tai musiikin lajiin.

"Henkilökohtaisen neuvonnan tarve on tullut esille Kirjastokummin päivystyksissä. Velhopalvelu onkin jatkoa tämän vuoden lopussa päättyvälle Kirjastokummi-hankkeelle. Henkilökohtaista johdatusta kirjaston aineiston saloihin saa jo monessa kirjastossa, esimerkiksi Oulussa ja Seinäjoella, ja nyt lokakuun alusta lähtien myös Kaarinassa, " kertoo Velho-palvelun synnystä kirjastonhoitaja-suunnittelija Sari Saarela.

Velhoon voi ottaa helpoiten yhteyttä lomakkeella, jonka saat netistä kaarina.fi/kirjastovelho tai pääkirjaston infopisteistä. Asiakkaalle pyritään vastaamaan viimeistään viiden arkipäivän kuluessa. Palvelu on maksuton.

Lisätietoja:
kirjastonhoitaja-suunnittelija Sari Saarela
sari.saarela[at]kaarina.fi
puh. 050 314 5354