Tarkenna hakua

Tiedote 20.5.2019

Vibrafonisti Panu Savolainen ilmaiskeikalla Kaarina-talon aulassa to 23.5. klo 19

Torstaina 23.5. Kaarina-talon konserttisarja tuo kuultavaksi yhden tämän hetken kiinnostavimmista suomalaisista jazznimistä, vibrafonisti Panu Savolaisen.

Panu Savolainen (s. 1990) valittiin jo vuonna 2010 Pori Jazzin Vuoden artistiksi, ja hän on vuosien varrella kerännyt niin kotimaista kuin kansainvälistäkin huomiota soolokeikoillaan ja esimerkiksi palkitun HERD-trionsa kanssa. Säveltäjä-muusikko Savolainen tunnetaan paitsi omasta tuotannostaan myös muutoinkin monipuolisesta ohjelmistostaan, esimerkiksi Toivo Kärjen sävellysten levyttämisestä. Konserttiin on vapaa pääsy, ja se toteutetaan Kaarina-talon aulassa iltaseitsemältä.

Kaarina-talon konsertit on Kaarinan kulttuuri- ja kirjastopalveluiden tapahtumasarja, joka tuo Kaarinaan erilaisia musiikkiesityksiä eri puolilta Suomea ja musiikkialan laajaa kenttää. Keväällä 2019 sarjassa ovat esiintyneet muun muassa Kalevauva.fi-yhtye, tarinankertoja Anna-Maria Toivonen ja lastenmusiikkiyhtye Höpinätötterö. Tulevan kesän ohjelmassa ovat Kaarinan Musiikkileirin opettajien konsertti ja tanssimusiikkia sekä Kaarina-Teatterin yhtyeen konsertti.

savolainen_kaarina_sivu_450x253.jpg