Tarkenna hakua

Tiedote 29.4.2019

Miltä näyttää sinun Kaarinasi? Tule mukaan tekemään Kaarina 150 -postikorttia ja -näyttelyä!

Tänä vuonna on tullut kuluneeksi 150 vuotta siitä, kun Kaarina julistettiin itsenäiseksi kunnaksi. 150-vuotista taivalta juhlitaan muun muassa kokoamalla Kaarina 150 -postikortti ja -näyttely kaikkien mukaan haluavien ottamista kuvista. 

Minun Kaarinani -valokuvanäyttely ja -postikortti kootaan kaarinalaisten ja kaikkien muidenkin mukaan haluavien lähettämistä valokuvista heinä-elokuussa 2019. Voit tulla mukaan näyttelyyn ja postikorttiin lähettämällä Kaarina-aiheisen kuvasi kulttuuripalveluille jotakin seuraavista reiteistä hyödyntäen tiistaihin 23.7. mennessä.

1) Julkaise kuvasi Facebookissa tai Instagramissa aihetunnisteilla (hashtageillä) #minunkaarinani ja #kaarina150 ja tarkista, etteivät jakoasetuksesi estä ulkopuolisia näkemästä kuvia

2) Lähetä kuvasi sähköpostilla osoitteeseen maija.leino(at)kaarina.fi

3) Lähetä kuvasi WhatsApp-viestinä numeroon 0503145281

4) Tuo kuvasi "Kulttuuripalvelut, Minun Kaarinani" -tekstillä varustetussa kuoressa Kaarina-talon pavelupiste Fiskariin.

Jokaiselta kuvia lähettäneeltä valitaan vähintään yksi kuva näyttelyyn ja postikorttiin. Kaarinan kulttuuripalvelut teettää kuvat näyttelyyn. Kaikkien kuvia lähettäneiden kesken arvotaan paikallisia palkintoja.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!