Tarkenna hakua

Tiedote 12.7.2018

Kitsunecon - kirjastoconi Kaarina-talossa

Kirjastoconiunelma toteutuu 13.10.2018 kun Kaarina-talo täyttyy monipuolisesta ohjelmasta, taidekäsitöistä ja myyjistä. Jos olet aina salaa halunnut osallistua cosplaykilpailuun, mutta rohkeus ei ole vielä riittänyt niin Kitsuneconissa on kisat juuri sinulle! Voit valita kahdesta eri kisasta tai osallistua vaikka molempiin.

Kitsunecon on Kaarinan kirjaston ja vapaaehtoisten järjestämä tapahtuma, joka esittelee japanilaiseen populaarikulttuuriin liittyviä ilmiöitä ja harrastuksia, kuten mangaa, animea ja cosplayta. Kaarina-talossa järjestettävä coni on maksuton ja tapahtuma sopii myös nuorille, harrastusta aloitteleville tai muuten vain 
asiasta kiinnostuneille.

Ohjelmassa mm. mangavinkkausta, työpajoja, cosplaykilpailu, puheohjelmaa, myyntipöytiä, animekaraokea ja AMV-huone. Tapahtuman ohjelmahaku on auki, samoin haku taidekuja- ja myyntipöytäpaikkoihin. Ohjelmahaku päättyy 12.8. tai kun paikat ovat täynnä. Lisätietoja löydät Kitsuneconin nettisivulta.

Kitsuneconissa järjestetään kaksi erityisesti aloitteleville harrastajille suunnattua cosplaykilpailua, joihin molempiin voit ilmoittautua paikan päällä. 

Lue lisää tapahtumasta: 
kitsunecon.wordpress.com

Seuraa tapahtumaa myös blogissa ja Facebookissa:
https://kitsunecon.wordpress.com/blog/
https://www.facebook.com/kitsuneconkaarina/

kitsunecon_banderolli_480.jpg

Kaarinan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut
Kaarina-talo, Lautakunnankatu 1, 20780 Kaarina