Tarkenna hakua

Tiedote 28.5.2018

Pellejä, kesäkulkureita, kirkonrottia ja merirosvoja

Lasten Meripäivä järjestetään Hovirinnan liikenne- ja leikkipuistossa lauantaina 16.6. klo 14 - 17. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Esiintymislavan valtaavat ensimmäisenä klo 14 Pellepariskunta Nelli ja Niilo. Hauskat taikatemput, pellepuuhat ja iloiset laulut vievät lapset leikin ja sadun maailmaan. Esityksen jälkeen aukeaa Pellepuisto. Puistossa kymmenen iloista pellehahmoa johdattavat lapset puuhatehtävien pariin. Ratasponit Santtu ja Sulo vievät lapset riemastuttavalle ratsastusretkelle Nellin ja Niilon taluttamina.

Kesäkulkureiden esitys Metsään meni! nähdään klo 15. Urbaanit seikkailijat eksyvät metsän rajalle. Polut risteilevät ja kulkurit päätyvät luonnon ihmeiden äärelle. Metsä tarjoaa paikan tutkivalle ja leikkisälle luontoseikkailulle. Esityksiin liittyvässä tanssityöpajassa klo 14 ja 15.30 lapset tutustuvat luonnon liikkeisiin.

Kirkonrotat Hilda ja Hulda ovat leikkisiä rottia, joille sattuu ja tapahtuu. Heidän ohjaaminaan pääsee rottajumppaamaan klo 15.30. Kirkonrottien jälkeen lavalle kipuavat klo 16 Merkkarit ja sirkustaiteilija Kai Kuutamo. Merkkarit on vauhdikas ja rokkaava lastenmusiikkibändi. Omat biisit ja ikivihreät lastenlaulut soivat reippaalla Ramones-otteella. Kai Kuutamo vastaa jännityksestä hämmästyttävine temppuineen.

Liikennepuisto on avoinna, vanhempia opastetaan ulkokuntoiluvälineiden käytössä ja jätskikioskilta saa myös pientä suolaista purtavaa koko tapahtuman ajan.

Lasten Meripäivä