Tarkenna hakua

Tiedote 2.3.2018

Suunnittelukilpailu: Muraali Hovirintaan

Kaikille avoimella suunnittelukilpailulla haetaan ehdotuksia seinämaalaukseksi Kaarinan Hovintaan. Seinämaalauksen eli muraalin aihe on myös avoin. Voittajaehdotus maalataan kevään aikana.

Maalattava seinä on osoitteessa Pehtorinkatu 2. Kysessä on talon länsiseinä ja se on kooltaan 9 x 11 metriä. Taloa vastapäätä tien toisella puolella on Hovirinnan koulurakennus.

Kilpailutyöt toimitetaan viimeistään 6.4. postitse osoitteeseen Kaarinan kaupunki, Kaarina-talo/palvelupiste, Lautakunnankatu 1, 20780 Kaarina tai sähköpostiosoitteeseen mirja.karppanen(at)kaarina.fi. Kuoreen ja sähköpostiin merkintä "muraali". Osallistujien kesken arvotaan leffalippupaketteja Kino Piispanristiin.

Voittajantyön valitsevassa raadissa ovat kuvataiteilija Sara Ilveskorpi, toimitusjohtaja Timo Laaksonen, maalauksen opettaja Juuso Ranne, kaksi koululaista (Hovirinnan koulu ja S:t Karins svensa skola) ja kulttuurituottaja Mirja Karppanen. Kilpailuun osallistuneet voivat halutessaan tulla mukaan myös maalausprojektiin, jonka toteuttavat Turun Ammattiopiston (TAO) opiskelijat opettajiensa kanssa.

Kilpailun järjestävät Kaarinan kaupunki, Maininki Kiinteistöpalvelut Oy, Teknos Oy ja TAO Turun Ammattiopistosäätiö.