Tarkenna hakua

Tiedote 12.2.2018

Naistenpäivä 8.3.2018

Naistenpäivänä 8.3. klo 18 saadaan Kaarina-taloon näyttävä kuoroesitys. Monissa kuorokilpailuissa menestynyt ja kiitosta puhtaasta ja kuulaasta soinnistaan saanut Turun NMKY:n Aino-kuoro on naistenpäivän tunnelman luoja. Kuoroa johtaa Satu Luukkonen.

Noin 30 naisesta koostuvan kuoron esitys sisältää paloja kuoron laajasta tuotannosta, kuten juuri naistenpäivään sopivasta OlenNainen äänitteestä. Tämän vastikään ilmestyneen pitkäsoiton kappaleiden sanoitukset ovat Sinikka Svärdin käsialaa ja kertovat naisen elämän iloista ja suruista.

Kuoron tavoitteena on tuottaa korkeatasoista ohjelmistoa ja kehittyä sekä musiikillisesti että esiintyjinä. Taiteellisen johtajansa Satu Luukkosen johdolla kuorosta on kehittynyt kunnianhimoinen ryhmä, jonka vahvuus on erilaisten tunnelmien luominen ja eläytyminen. Ainon monipuolisuudesta kertoo kuoron tarttuminen uusiin ja erilaisiin haasteisiin, kuten tuleva naistenpäiväesitys Kaarina-talossa. Yleisö tulee näkemään tilaa kokonaisvaltaisesti käyttävän, tilan akustiikalla leikittelevän ja näyttävän esityksen.

Naistenpäivänä voit tutustua myös merkittävien naiskirjailijoiden tuotantoon kirjastossa ja nauttia kahvilassa naistenpäivän erikoisherkuista.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

aino-kuoro-024-vari.jpg
Turun NMKY:n Aino-kuoro