Tarkenna hakua

Tiedote 15.2.2019

Näyttely: Ole rohkea! -valokuvanäyttely

Valokuvanäyttely kertoo, kuinka nuoret toimivat yhdenvertaisuuden puolesta Sambiassa. Näyttelyn voit käydä katsomassa Kaarinan pääkirjaston lastenosastolla 4.-9.3.2019.

Ole rohkea! -näyttely on osa lukuvuoden 2018–2019 Taksvärkki-kampanjaa ja -keräystä, jossa suomalaiset nuoret tukevat nuoria Sambiassa. Periaatteena on nuorelta nuorelle. Valokuvanäyttely esittelee sambialaisten nuorisoneuvostojen jäseniä, jotka muuttavat asenteita yhteisöissään käsittelemällä nuoriin vaikuttavia ongelmia kuten sukupuoleen ja taustaan perustuva syrjintä, teiniraskaudet ja koulunkäynnin esteet.

taksvarkki_FB-tapahtuma_1200x628.jpg

Taksvärkki ry on kansalaisjärjestö, jonka kehitysyhteistyöhankkeet edistävät kehitysmaiden lasten ja nuorten elinoloja ja ihmisoikeuksia. Kampanjoillaan Taksvärkki kannustaa suomalaisia nuoria maailmanlaajuiseen yhteisvastuuseen. Tänä vuonna järjestömme keskittyy erityisesti sambialaisiin nuoriin, heidän haaveisiinsa ja unelmiinsa. Näyttely antaakin kasvot näille sambialaisille nuorille. Pyrimme tämän vuoden kampanjassa erityisesti vähentämään syrjintää ja edistämään yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Lisää tietoa tämän vuoden kampanjastamme löydät täältä:  http://www.taksvarkki.fi/sambia2018/