Tarkenna hakua

Tiedote 15.2.2019

Nayttelyhaku 2020 auki

Näyttelyaikojen haku vuodelle 2020 on auki 19.5.2019 asti.

haku2020_valk_iDiD_1920x1080.jpg

Kaarinan kulttuuri- ja kirjasto

Kaarinan kaupungilla on kolme näyttelytilaa: kaksi Kaarina-talossa ja yksi Piikkiön kirjastossa. 

Kaarina-talo on vuonna 2018 avattu monitoimitila kaupungin sydämessä. Tilassa toimivat kaupungin kulttuuri- ja pääkirjastopalvelut sekä palvelupiste, ja siellä työskentelee myös muuta kaupungin henkilökuntaa. Kaarina-talo on arkkitehtitoimisto Ark' Aboan suunnittelema kaunis ja valoisa rakennus, jossa on näyttelytilat kahdessa kerroksessa. Kaarina-talo on avoinna arkisin 9-19 ja lauantaisin 10-15.

Piikkiön lähikirjasto sijaitsee Piikkiön keskustassa, kirkon ja palveluiden vieressä. Kirjasto on remontoitu entiseen kauppakiinteistöön vuonna 2008. Kirjasto on valoisa, avara ja viihtyisä. Näyttelytilan erikoisuutena on näyttelyn avautuminen kahteen suuntaan, ulos ja sisälle. 

Näyttelyhaku

Nyt voit hakea näyttelyaikaa vuodelle 2020. Näyttelyaika on pääsääntöisesti yksi kalenterikuukausi. Näyttelytilat ovat auki Kaarina-talon ja Piikkiön kirjaston aukioloaikojen mukaan. Näytteilleasettaja vastaa näyttelyn pystytyksestä ja purusta. 

Näyttelymaksu määräytyy tilan ja näyttelyn tarkoituksen mukaan. Piikkiön kirjaston näyttelyistä maksua ei peritä. Maksut on määritellyt Kaarinan kaupunginhallitus. Näyttelymaksu sisältää sovitun markkinointimateriaalin tekemisen, levittämisen ja tiedotuksen sekä julisteen tulostuksen.

Näyttelyaikoja haetaan verkkolomakkeella tai sähköpostitse nayttelyt@kaarina.fi Hakemuksen tulee sisältää suunnitelman lisäksi ansioluettelon ja kuvia/työnäytteitä. 

Näyttelytyöryhmä tekee päätökset vuoden 2020 näyttelyistä 22.5.2019.

Lisätietoja: 

https://www.kaarina.fi/nayttelyt

Anri Veston, näyttelykoordinaattori
Puh. 050 353 0946 / etunimi.sukunimi@kaarina.fi