Tarkenna hakua

Tiedote 6.12.2019

Näyttelyt 2020: Kaarinan Kuvaajien 25-vuotisjuhlanäyttely

Juhlavuoden valokuvanäyttelyyn kuvaajat ovat valinneet omasta tuotannostaan suosikkikuviaan; mieluisia ja samalla hyviä. Kuvat ovat pääasiassa luonto- ja maisemakuvia, joissa näkyvät eri vuodenajat. Painettujen valokuvien lisäksi näyttelyssä on myös digitaalinen kuvaesitys, jonka kuvissa pääpaino tulee olemaan Kaarinan kaupunkiin liittyvillä kuvilla. 

Kaarinan Kuvaajien 25-vuotisjuhlavuoden valokuvanäyttelyyn Kaarina-taloon kuvaajat ovat valinneet omasta tuotannostaan suosikkikuviaan; mieluisia ja samalla hyviä. Arviointi on kunkin kuvaajan oma, mutta moni valittu kuva on menestynyt myös kilpailuissa; yhdistyksen omassa salakampakilpailussa, paikallisissa kilpailuissa ja kansainvälisessä seuracup -kilpailussa. Kuvat ovat pääasiassa luonto- ja maisemakuvia, joissa näkyvät eri vuodenajat.

Näyttelyssä on mukana 30 kuvaa 16 kuvaajalta. Painettujen valokuvien lisäksi näyttelyssä on myös digitaalinen kuvaesitys, jonka kuvissa pääpaino tulee olemaan Kaarinan kaupunkiin liittyvillä kuvilla.

Juhlanäyttelyn avajaiset on Kaarina-talon 2. kerroksessa torstaina 2.1.2010 klo 17.
Lämpimästi tervetuloa!

kuvaajat-25v-kaarina-sivu-750x422.jpg

Kaarinan Kuvaajat: Kaarinan Kuvaajien 25-vuotisjuhlanäyttely
2.-31.1.2020 / Kaarina-talo
os. Lautakunnankatu 1, 20780 Kaarina


Kaarinan Kuvaajat ry

Kaarinan Kuvaajat ry on perustettu vuonna 1994. Yhdistys määrittelee perustamisasiakirjoissaan tarkoituksensa näin: "Kaarinan Kuvaajat ry edistää valokuvausta ja videokuvausta ja herättää harrastusta siihen". Tätä tarkoitusta yhdistys toteuttaa edelleen, painottuen kuitenkin valokuvaukseen.

Jäseniä yhdistyksellä on tällä hetkellä 34.  Pääasialliset toimintamuodot ovat vuosien mittaan säilyneet suhteellisen vakaina: kuukausikokoukset, asiantuntijavierailut, jäsenten kuvien arviointi ja pienimuotoiset kilpailut, palkitsemiset, retket ja näyttelyt. Tämä kaikki siitä huolimatta, että valokuvauksessa on tapahtunut suuri murros yhdistyksen toiminta-aikana siirryttäessä diakuvien ja vedosten maailmasta digitaaliseen ympäristöön. Sosiaalisen median myötä kuvien merkitys tiedon ja tunnelmien välittäjänä on edelleen vahvistunut.

Lisätietoja toiminnasta:
Yhdistyksen puheenjohtaja Mirjo Kanervavuori 040 289 7920
Juhlanäyttelyn vastaava Hannu Soon 040 052 7374
Yhdistyksen näyttelyvastaava Tuula Purmonen 040 176 3717