Tarkenna hakua

Tiedote 25.4.2019

Lounastanssit, Fortdancea ja luovaa tanssia elävällä musiikilla − Tanssin päivä Kaarina-talossa ma 29.4.

Tanssin päivä maanantai 29.4. tuo Kaarina-taloon lounastanssit, viime syksynä kiinnostusta jopa kansainvälisesti herättänyttä Fortdancea, lastentanssia ja aikuisten luovan tanssin hetken elävän musiikin säestyksellä. Tapahtumat toteutetaan yhteistyössä Kaarinan kulttuuri- ja kirjastopalveluiden, Musiikkiopisto Arkipelagin ja Tanssiseura Sekahaun kanssa. Kaikkiin Kaarina-talon tanssin päivän tapahtumiin on vapaa pääsy. Aikuisten tanssihetken ajan tarjolla on lapsiparkki yli 3-vuotiaille.

Musiikkiopisto Arkipelagissa käynnistettiin syksyllä 2019 Fortnite-tietokonepelin hengessä uusi hip hop -tanssiryhmä Fortdance-nimellä. Tanssi keräsi kiinnostusta erityisesti nuorten poikien keskuudessa, ja uusia ryhmiä perustettiin heti vuodenvaihteessa kaksi. Fortdancea voi testata Kaarina-talon aulassa viideltä maanantai-iltana.

Lounasaikaan tarjolla on lavatanssitunnelmaa Kaarina-talon aulassa yhdessä Tanssiseura Sekahaun kanssa elävän musiikin säestyksellä. Illalla tarjolla on Fortdance-kokeilun lisäksi lastentanssia ja klo 17.45 ja luovaa tanssia aikuisille elävän musiikin säestyksellä klo 18.30. Tanssituntien vetämisestä vastaavat Musiikkiopisto Arkipelagin kokeneet tanssinopettajat. Luovaa tanssia säestää kitaristi Riikka Tirronen.

Illalla, aikuisten luovan tanssihetken ajan, tarjolla on lapsiparkki yli 3-vuotiaille Kaarina-talon ensimmäisessä kerroksessa kirjaston satutilassa. Lapsiparkista vastaavat yhdessä Kaarinan kulttuuri- ja kirjastopalveluiden kanssa Mannerheimin lastensuojeluliiton lastenhoitajat. Myös lapsiparkkiin on vapaa pääsy.