Tarkenna hakua

Tiedote 19.4.2018

Toukon päivän karnevaalit

Kaarina-talossa juhlitaan Touko Laaksosen syntymäpäivänä.

Kevät, valo, ilo ja riemu. Kaikkia näitä juhlitaan yhdessä tiistaina toukokuun 8. päivänä. Kaarina-salissa esiintyvät lasten suosikit Mimi ja Kuku klo 17. Talon näyttelyaulassa yleisöä ilostuttaa klo 17 TLKS speksi-ryhmä. Lääketieteenopiskelijoiden impro-ryhmä on liikkeellä suvaitsevaisella mielellä.

Nuorille ja aikuisille suunnatussa pehmolelupajassa käytetylle pehmolelulle annettetaan Kake-käsittely, eli sille puetaan nahkahousut, niittikoruja, tehdään koppalakki ja kasvatetaan viikset tekoturkiksella. Pehmolelupajan vetää kuvataiteilija Mari Kasurinen.

Kaarina-talon kakkoskerroksen näyttely Iloiset Miehet on esillä viimeistä päivää. Taiteilijat Mari Kasurinen ja Antti Silvennoinen kertovat taiteestaan klo 17.30.

Toukon päivän karnevaalit


Touko Laaksonen eli Tom of Finland
(8.5.1920-7.11.1991)

Kaarinalaissyntyinen Touko Laaksonen on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia suomalaistaiteilijoita. Laaksosen tuotanto vaikutti merkittävästi 1990-luvun homokulttuuriin.

Iloiset Miehet -näyttely
Kaarina-talo, 8.5. asti.

Tribuutti-näyttelyyn kutsut taiteilijat tuovat esille näkemyksensä Tom of Finlandista omilla persoonallisilla tyyleillään. Keskiössä on ilo. Lue lisää.