Tarkenna hakua

Kunnalliset ilmoitukset

Ohessa viimeisimmät kaupungin viralliset ilmoitukset


Päivämäärä Asia Huomioitavaa
12.12.2018 Pöytäkirjojen ja päätösten nähtäville asettaminen 1) Kaupunginvaltuuston kokouksesta laadittu pöytäkirja tarkastetaan ensisijaisesti sähköisesti viimeistään päivää ennen pöytäkirjan nähtäville asettamista ja asetetaan nähtäväksi kaupungin internet-sivuille kokousviikkoa seuraavan viikon tiistaina. Mikäli tämä päivä on pyhäpäivä, kaupunginvaltuusto määrittelee erikseen nähtäville asettamispäivän. Kaupunginvaltuuston pöytäkirjan nähtäville asettamispäivät vuonna 2019 ovat:
10.12.2018 Kuulutus vireillä olevasta ympäristöluvasta JM Kesäläinen Ky on toimittanut Kaarinan kaupungin ympäristönsuojeluviranomaiselle ympäristölupahakemuksen. Lupaa haetaan kumituotteiden valmistukselle käytetyistä kuorma-auton renkaista osoitteessa Uitontie 10, 21500 Piikkiö.
5.12.2018 Maantien 110 jalankulku- ja pyöräilyväylien sekä bussiliikenteen laatukäytävän rakentaminen ja uuden liittymän rakentaminen Haritun Puistotielle, Turku ja Kaarina, Piispanristin kohta Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on lähettänyt Kaarinan kaupungille lain liikennejärjestelmästä 27 § mukaista käsittelyä varten tiesuunnitelman Maantien 110 jalankulku- ja pyöräilyväylien sekä bussiliikenteen laatukäytävän rakentaminen ja uuden liittymän rakentaminen Haritun puistotielle, Turku ja Kaarina, Piispanristin kohta.
4.12.2018 Kaavakuulutuksia 5.12.2018
30.11.2018 ARAn avustusmääräraha asumisneuvojatoimintaan vuodelle 2019 haettavissa Asumisneuvojatoiminnan avustuksia voidaan myöntää asumis­neuvojatoimintaan, jonka tavoitteena on asumisen turvaaminen ratkaisemalla asumisen ongelmia sekä opastamalla asumiseen liittyvissä asioissa. Asumisneuvonnan tukemisen tavoitteena on vakiinnuttaa toiminta kunnissa pysyväksi.
20.8.2018 Kaarinan kaupungin rakennusjärjestyksen uusiminen, osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS Kaarinan kaupungin rakennusjärjestyksen uusimistyö on aloitettu. Uusimistyön tavoitteena on mm. harkita tiettyjen rakennustoimenpiteiden luvanvaraisuuden keventämistä ja tehdä lainsäädännön muutoksista johtuvat tarkastelut.
10.1.2018 Pöytäkirjojen ja päätösten nähtäville asettaminen 1) Kaupunginvaltuuston kokouksesta laadittu pöytäkirja tarkastetaan ensisijaisesti sähköisesti viimeistään päivää ennen pöytäkirjan nähtäville asettamista ja asetetaan nähtäväksi kaupungin internet-sivuille kokousviikkoa seuraavan viikon tiistaina. Mikäli tämä päivä on pyhäpäivä, kaupunginvaltuusto määrittelee erikseen nähtäville asettamispäivän. Kaupunginvaltuuston pöytäkirjan nähtäville asettamispäivät vuonna 2018 ovat:
rss:Kaarinan kaupungin kuulutukset