Tarkenna hakua

Laskutusosoite

Kaarinan kaupungille osoitetut laskut lähetetään sähköisesti.

VERKKOLASKUOSOITE

Verkkolaskuosoite    Kaarinan kaupunki             003701332269
Välittäjätunnus         Apix Messaging Oy             003723327487

Kaarinan kaupungin (0133226-9) laskuja välittävä operaattori vaihtuu. Pyydämme tekemään alla olevat muutokset asiakastietoihimme ja verkkolaskujen lähetystietoihin välittömästi.

Kaarinan kaupunki vastaanottaa ensi sijassa vain verkkolaskuja. Mikäli laskutusohjelmanne ei tuota verkkolaskua, pyydämme käyttämään alla esiteltyä laskumappi-palvelua, jolla voi tehdä asiakkaalle verkkolaskun. Jos näistä kumpikaan ei onnistu, lasku tulee lähettää sähköpostin liitteenä suoraan operaattorin sähköpostiosoitteeseen alla olevan ohjeen mukaan. Kaarinan kaupunki ei vastaanota enää paperisia laskuja.

Pyydämme huomioimaan myös, että Kaarinan kaupungille lähtevien laskujen ostajan tilausnumerokentässä (OrderIdentifier) tulee olla jatkossa tilaajalta saatu tilaajatunnus.

Verkkolaskuosoite

Verkkolaskuosoite   Kaarinan kaupunki     003701332269
Välittäjätunnus        Apix Messaging Oy     003723327487

Jos käytätte pankkien e-laskupalveluita lähetykseen, voitte tarkistaa käytettävän verkkolasku-osoitteen ja välittäjätunnuksen http://www.apix.fi/ohje.html. Erityisesti pankkien kautta lähetet-täessä huomioittehan, että laskulla tulee olla Kaarinan kaupungin y-tunnus 0133226-9.

Voitte toimittaa laskut verkkolaskuina myös www.laskumappi.fi –palvelun kautta. Uusille käyttäjille palvelu on maksutonta koodilla ”knta” 30.6.2020 saakka lähetettäessä laskuja Kaarinan kaupungille. Rekisteröityminen tapahtuu https://registration-tilikunta.apix.fi/ -sivuston kautta.

  1. Rekisteröidy.

  2. Kirjaudu laskumappiin https://laskumappi.fi/#/login

  3. Mene laskumapissa kohtaan ”Myyntilasku”.

  4. Täytä sivulle tarvittavat tiedot (=luo uusi lasku).

  5. Kun lasku on valmis, lähetä lasku painamalla vihreää ”Lähetä” painiketta.

Sähköpostiosoite

Kaarinan kaupunki vastaanottaa laskuja sähköpostitse vain osoitteeseen: kaarina@skannaus.apix.fi

 Laskuja sähköpostilla lähetettäessä tulee huomioida seuraavat asiat:

  • Laskulla ei saa olla vastaanottajana muita osoitteita (To:).
  • Sähköpostin otsikkoon on hyvä kirjoittaa sana lasku ja laskun numero.
  • Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona.
  • Sähköpostissa saa olla vain yksi lasku liitteineen. Liitteet pitää olla omina PDF-tiedostoina.

Laskun PDF-tiedoston nimessä pitää olla sana lasku ja liitetiedoston nimessä sana liite.

Lähetyksen jälkeen palvelusta tulee joko hyväksyntä- tai hylkäysilmoitus lähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluessa lähetyksestä.

Asiakkaan osoite: Kaarinan kaupunki, PL 12, 20781 Kaarina. Tarvittaessa muuta kirjeenvaihtoa varten. Laskut ohjautuvat AINA verkkolaskuosoitteen tai sähköpostiosoitteen mukaan.

Mikäli teillä on laskujen lähettämiseen liittyviä teknisiä kysymyksiä, voitte olla yhteydessä verkkolaskuoperaattoriimme: Apix Messaging Oy, (09) 4289 1324, servicedesk@apix.fi

Rakentamispalvelujen käännetty arvonlisävero

Kaarinan kaupunki on arvonlisäverolain tarkoittama rakentamispalveluja harjoittava elinkeinonharjoittaja, jolle tapahtuvaan rakentamispalvelujen myyntiin sovelletaan ns. käännettyä verovelvollisuutta. Kaupunki sopii arvonlisäveroehdoista hankintasopimuksissa ja kaupungille rakentamispalvelua myyvän tulee tarkistaa kirjallisesta sopimuksesta hankintakohtaisesti sovellettava arvonlisävero.

Laskulla on oltava ostajan Y-tunnus ja tieto siitä, että ostaja on veronmaksullinen, esim. viittaus AVL 8 c §:ään. Laskulle ei merkitä verokantaa eikä veron määrää.

Kaarinan kaupungin Y-tunnus on 0133226-9.

Lisätietoa: www.vero.fi, www.rakennusteollisuus.fi.