Mitä mieltä olet ympärivuotisen pyöräilyn olosuhteista Kaarinassa? Vastaa kyselyyn 7.4. mennessä!

Julkaistu: 18.3.2024 | Päivitetty: 18.3.2024

Kaarinan kaupunki selvittää ympärivuotisen pyöräilyn tilannetta ja kehittämistarpeita parhaillaan käynnissä olevan kyselyn avulla. Kysely on suunnattu kaikille kaarinalaisille.

- Toivomme vastauksia sekä asukkailta, jotka jo pyöräilevät läpi vuoden, että myös heiltä, jotka kulkevat pyörällä vain kesäkaudella. Kyselyllä keräämme tietoa syistä, jotka vaikuttavat pyörän valitsemiseen kulkupeliksi arjen matkoille, ja palautetta talvella pyöräilyn olosuhteista, kertoo Kaarinan kaupungin hyvinvoinnin edistämisen päällikkö Hanna Inkeroinen.

Käy vastaamassa kyselyyn 7.4.2024 mennessä. Kyselyyn pääset tästä.

Kyselyyn vastaaminen vie vain noin 5 minuuttia. Kyselyyn yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan pieniä pyöräilyaiheisia palkintoja.

Vastaamalla vaikutat ympärivuotisen arkipyöräilyn olosuhteiden ja arvostuksen kehittämiseen Kaarinassa. Kysely on osa Kaarinan kaupungin Kestävästi kesät talvet -hanketta ja liittyy kaupungin tuoreen kävelyn ja pyöräilyn edistämisohjelman tavoitteeseen kävelyn ja pyöräilyn ympärivuotisuudesta. Kyselyn toteuttaa Kaarinan kaupungille Sitowise Oy.

Tavoitteena on, että jatkossa yhä useampi kaarinalainen kulkisi arkimatkojaan pyörällä läpi vuoden, kertoo Inkeroinen.

Jaa